Bazeni

„Woodland Resort“

Woodland Resort se nalazi na samo 200m od Šumaričkog jezera. Daleko od svakodnevne buke, a opet na dohvat ruke. Woodland Resort raspolaže sa dva bazena, sedam soba i jednim apartmanom. Enterijerom kompleksa preovladava drvo, prirodni materijali koji se savršeno uklapaju u šumovito okruženje.

Gradski bazeni

Gradski bazeni izgrađeni su unutar sportsko-rekreativne zone grada, između Velikog parka i Šumarica. Pored olimpijskog bazena imaju i bazen za skokove, dečiji bazen i bazen za neplivače, kao i tribine za oko 2.000 gledalaca. Ugostiteljski objekti prilagođeni su posetiocima.

Zatvoreni bazeni

Zatvoreni bazen je građen je u skladu sa najsavremenijim arhitektonskim rešenjima. Na prostoru od oko 5600 m2 nalazi se bazen površine 50×25 metara i tribine sa smeštajnim kapacitetom od 360 do 390 sedišta. Objekat je obogaćen i panoramskim liftom koji je u službi povezivanja bazena sa restoranom, a postoje i savremeno opremljene prostorije za fitnes i rekreativne sportove.

Bazeni „Zelena dolina“

Naš novootvoreni spa centar sastoji se od zatvorenog bazena sa regulisanom temperaturom, a uskoro ćete u našem spa centru moći da uživate u sauni i masaži.

Etno selo Lužnice

U vrelim letnjim danima, a kako bi se upotpunila ponuda za nezaboravan boravak, u etno-selu Lužnice, izgrađeni su bazeni, sa hidro masažnim sistemima i atrakcijama koje posebno privlače pažnju kupača. Veliki dečiji bazen oduševljava najmlađe i priređuje im izuzetno zadovoljstvo. Vikendi su obogaćeni programom za najmlađe. Mađioničari i klovnovi u popodnevnim časovima, zabavljaju kako decu tako i odrasle.

„Ostrvo“

Letnja bašta sa bazenima, 15km od Kragujevca, idealna za opuštanje i sve Vaše važne događaje. Prijatan ambijent, miris trske I šum opuštajućih talasa pruža osećaj odvojenosti od ostatka sveta.

Bazeni „Sunčani breg“ Ovsište

Bazeni „Sunčani breg“ otvoreni su 2009. godine. Kompleks bazena sastoji se od polu olimpijskog bazena dubine do dva metra i dva manja bazena za neplivače i decu dubine 80 cm i 40 cm. Bazen je opremljen sa tri filter stanice marke „Astral“. U sklopu bazena nalazi se restoran brze hrane i bar.

Privatni bazen „Padrinos“

„Padrinos“ – mesto za vase posebne datume i momente. Mesto ispunjeno hedonizmom i mirom u totalno prirodnom ambijentu. Odmor za dušu!

Bazeni & Caffe „Prive“

U Kniću radi privatni kompleks bazena, „Prive“, koje je već 5 godina izbor mnogih. Poseduje dva bazena: za odrasle i za decu koji je potpuno prilagođen mališanima. Kafe-restoran je prostran, sa velikom baštom koja se nalazi u hladovini. Osoblja ima više nego dovoljno, a svaki član tima kafea „Prive“ je profesionalac.

Scroll to Top