Seoska domaćinstva

          Prostrano i lepo dvorište upotpunjuju letnjikovac i etno restoran. Turisti mogu da dobiju uslugu noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona. Sva hrana, uključujući i zimnicu proizvedena je u organskoj bašti, bez upotrebe pesticida i veštačkih đubriva, pod stručnim nadzorom. Dvorište porodice Cvetković je proglašeno za najlepše park dvorište na području Kragujevca i Centralne Srbije 2014. godine.

 „Kočin konak“

          Seosko domaćinstvo u selu Donja Sabanta na putu od Kragujevca do Jagodine. Kućicu kao sa crteža naivne umetnosti namenjena za pravi odmor u dvoje. Uživaćete u zatalasnim brežuljcima. U sklopu domaćinstva je i dnevna soba sa trpezarijom u kojoj samostalno možete pripremati obroke.

 „Etno selo Lužnice“

          Lepo osmišljen restoran seoskog turističkog domaćinstva iz koga se pogled prostire na čitavo imanje, privlači pažnju ne samo posetilaca iz naše zemlje već i iz inostranstva. Smeštaju gostiju namenjena je autentična seoska kuća, sa velikim kamenim temeljima u kojima je smešten podrum, a iznad se nalazi renoviran prostor u kome su kuhinja, kupatilo i trokrevetna soba.

          Turističko domaćinstvo „Kapetanovi Vinogradi“ nalazi se u srcu Šumadije,  1.5 kilometar od centra Topole. Prostire se na imanju od 4 hektara na kome je objekat  smešten u dolini sa netaknutom prirodom, pored potoka, okružen vinogradima i šumom. Tradicionalno šumadijsko gostoprimstvo i ljubazno osoblje na raspolaganju je svakom našem gostu.

          U ponudi su jedna dvokrevetna i jedna trokrevetna soba. Period iznajmljivanja smeštaja je od aprila do oktobra. Domaćinstvo ima prostrano dvorište sa dva etno restorana, otvorenom letnjom binom, sportskim terenom, igraonicom za decu i pratećim objektima autentičnim za šumadijsko podneblje. Poseduje vinariju sa izložbenim vinskim podrumom i sopstvenim brendom vina.

          Kuća je moderno opremljena, kombinovanjem starog kvalitetnog nameštaja i moderne tehnologije. Svaka soba ima televizor, telefon i pristup internetu. Gostima su na raspolaganju jedna jednokrevetna, četiri dvokrevetne i jedna četvorokrevetna soba sa zasebnim kupatilima. Dvorište je prostrano i lepo sa bazenom koji poseduje hidromasažer i osvetljen je za noćno kupanje. Domaćinstvo ima saunu i teretanu.