Galerije

Galerija „Art“”

Galerija „Kuća Đure Jakšića“

Muzej „20 Cola“

Muzej Bicikala i Pop Kulture " 20 Cola" je prvi muzej bicikala u našoj zemlji i regionu a kao koncept muzeja bicikala i pop kulture jedinstven je na Balkanu i ovom delu Evrope. Projekat „20 Cola“ nastao je iz ljubavi prema starim i dobrim vremenima druge polovine 20. veka, gde je u životu mladih, bicikl igrao jednu od najvažnijih uloga u njihovom odrastanju kroz zabavu i sport .

Ideja ovog muzeja je da kroz raskoš dizajna bicikala tog vremena i neraskidivu vezu sa pop kulturom uopšte, koja je nemerljivo uticala na kvalitet života, javnosti predstavi taj živopisni svet mladih ljudi i njihovih dvotočkaša. kroz razvoj muzike, filma, mode, sporta i video igara.

Muzej "20 Cola" predstavlja jedinstveno interaktivno iskustvo i čine ga čak pet kolekcija eksponata. U stalnoj postavci možete naći fascinantnu kolekciju najomiljenijih bicikala, dok bogatstvo pop kulture možete istražiti kroz velike kolekcije eksponata posvećenih razvoju video igara i gejminga , igračaka, muzike, filma i strip umetnosti. Kao i svaki ozbiljniji muzej u svetu , Muzej "20 Cola" ima i svoj godišnji umetnički i radioničarski program koji svi posetioci mugu posetiti u Galeriji muzeja na istoj adresi.

Cena karata za posetu muzeju su:

Ulaznica za odrasle - 450 din Ulaznica za decu do 15 godina - 250 din

Pojedinačna godišnja karta - 12000 din

Porodična godišnja karta -1800 din

Scroll to Top