Kafe-barovi - PosetiKragujevac

Kafe-barovi

„Greenet Caffe“

Svim ljubiteljima prave, kvalitetne kafe želimo da pružimo deo te magije kroz pržene kafe u zrnu i mlevene kafe koje mogu naći kod nas.

„Kafemat 27“

Novo mesto u gradu koje Vam nudi priliku da uživate u kafama koje nam dolaze sa različitih strana sveta.

„Coffee Dream“

Tako smo i mi sanjali jedan san. Bio je to san o kafi. Tačnije, o jednom lepom mestu gde se pije kvalitetna kafa.

„Fox Caffe & Billiard“

Jedan od najnovijih kafića u gradu koji je za kratko vreme postao i jedan od najpopularnijih.

„Azimut Caffe“

„Azimut Caffe“ je dnevna navika Kragujevčana, ljubitelja sjajne kafe, najrazličitijih ukusa.

„Caffe Forum“

Bilo da želite da napravite kratak predah i napravite pauzu za kafu, jednostavno tražite mesto gde biste mogli da uživate u večernjim satima sigurni smo da će „Forum“ ispuniti sva vaša očekivanja.

„Rush – lounge & bar“

Dragi naši sugrađani, zadovoljstvo nam je da vas upoznamo sa jedinstvenim mestom u gradu.

„Tango“

Smešten u centru grada, sa svojim autentičnim izgledom, restoran „Tango“ predstavlja idealno mesto za Vaš odmor i uživanje u specijalitetima naše kuhinje na koju smo posebno ponosni. Filozofija našeg poslovanja nas izdvaja od drugih, a naš stil je zaslužan za sve pohvale koje dobijamo. Naše sjajno osoblje je tu zbog Vas, da vam pokaže sve mogućnosti koje „Tango“ može da ponudi.

Caffe Taverna „Porta“

Taverna „Porta“ vam nudi ugodan i prijatan boravak u ambijentu koji je uređen prema najmodernijim standardima.

Caffe & Bar „L’Equipe“

Uživajte u dobroj kafi u prijatnom ambijentu kafe-bara „L’Equipe“!

„Hide Park“

U srcu Velikog parka, kutak samo za Vas – uživajte u prvoj jutarnjoj kafi u prijatnom okruženju u kom se nalazi ovaj kafić.

„Senza Concorrenza“

U veoma prijatnom ambijentu, ispunjenom pre svega ljubaznošću i vedrinom svih zaposlenih, želimo da zajedno sa svima vama, koji odlučite da nas posetite, napravimo autentičan ambijent gde će gradska gužva i galama nestati i pretvoriti se u oazu mira i totalnog relaksa.

„Caféteria Salvador“

Cafeteria Salvador, na tržište Srbije po prvi put donosi jedinstven koncept pripreme i posluživanja kafe koji objed­injuje ponudu najkvalitetnijih vrsta ovog popularnog napitka iz svih krajeva sveta, kako kroz različite blendove, tako i kroz single origin ukuse.

„Maestro Caffe“

Vrhunska ponuda i usluga. Najkvalitetnija Italijanska espreso kafa i fenomenalni kolači kuće slatkiša ZEBRA.

„Garden house“

Ušuškana bašta, blizu centra grada – vaš novi omiljeni kutak za kaficu ili džin tonik.

𝗚𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 – nov koncept ugostiteljstva u Kragujevcu.

„Triling caffe & bar“

,,Triling Caffe & Bar” se nalazi u našoj glavnoj ulici i sa sobom donosi ,,pub” kulturu u Kragujevac, a u njemu sa društvom možete pronaći  i probati veliki izbor piva i koktela, kao i drugih pića, popiti jutarnju kafu ili se opustiti uz odlične rok svirke uživo, a sve to uz uživanje u unikatnom i drugačijem ambijentu ovog pub-a.

„Funky bar“

Imamo tu čast da vam preporučimo, jedan od novih lokala u našem gradu neverovatni Funky bar. Mesto u kome ćete uživati u jedinstvenom ambijentu, u samom centru grada, ali opet sklonjeni od bude i gužve uz odlično piće i predivnom društvu. Vaše idelano mesto i za popodnevni predah kao i za noćni izlazak.

Scroll to Top