Seoska domaćinstva

„Kapetanovi vinogradi“

Turističko domaćinstvo Kapetanovi Vinogradi nalazi se u srcu Šumadije, 1.5 kilometar od centra Topole. Prostire se na imanju od 4 hektara na kome je objekat smešten u dolini sa netaknutom prirodom, pored potoka, okružen vinogradima i šumom. Tradicionalno šumadijsko gostoprimstvo i ljubazno osoblje na raspolaganju je svakom našem gostu.
Kapetanovi Vinogradi je novoizrađen kompleks, sa prelepom baštom koja se nalazi odmah pored potoka Palučki, u senci stoletne šume.
Bilo koje doba godine da odaberete, bez daha će Vas ostaviti ambijent netaknute prirode, prijatne hladovine u vreme vrelih letnjih dana, prolećne šumske svežine ili šumadijske zimske idile…
U sklopu domaćinstva nalazi se i restoran moderanog izgleda opremljen po ekoloskim standardima kako bi se zaštitila i ostala očuvana priroda u, i oko imanja.

Za sve naše ogoste obezbeđen je privatni parking. U restoran mozete dovesti svoje kućne ljubimce.
Raspolazemo sa četiri bungalova koja su ocenjena sa četiri zvezdice u okviru seoskog turizma i nalaze se u neposrednoj blizini restorana, kao i otvoren bazen, jacuzzi, bilijarsku salu, teretanu, mali muzej na otvorenom, teren za odbojku

Scroll to Top