Klub-restorani sa živom muzikom

         „Terminal 7“ je restoran koji pokušava da duh restorana svetskih metropola donese u naš grad. Smešten u samom centru, ovaj restoran  je prava oaza gastronomskih čarolija, kreiranih za svačiji ukus pa i onih najprobirljivijih. Sa svojim urbanim jelovnikom, a pre svega, samom prijatnom atmosferom, restoran „Terminal 7“ spreman je da ugosti i one koji žele samo da sa društvom popiju kafu ali i poslovne ljude čiji sastanci iziskuju diskreciju i intimu.

          „Mademoiselle“ je doživeo ogromnu ekspanziju, vrlo brzo postao je omiljeno mesto mnogih Kragujevčana, a sve to je direktna posledica toga što sve više ljudi želi da vodi kvalitetan i ispunjen život – onakav kakav svaki čovek zaslužuje, te tragaju za načinima i strategijama koje će im omogućiti da im bude dobro, da budu srećni i zadovoljni. Kvalitet se prepoznaje.

 „Square One – lounge & bar“

          Sam ambijent je odrađen fenomenalno. Lokal je u samom centru grada. Enterijer je odrađen na svetskom nivou i najbolje je da svratite i uverite se sami kako je arhitekta u ovom slučaju odradio fantastičan posao. Najbolje od svega što je ovo najmirniji i najsigurniji lokal u gradu – svi su nasmejani, atmosfera je topla i prijatna. Dva do tri puta nedeljno ima i muzika uživo u večernjim satima i po komentarima gostiju fenomenalna je i prijatna atmosfera.

          Sa prelepom baštom, u centru grada, dočekuje Vas profesionalnost i ljubaznost osoblja zbog čijeg osmeha poželite da ne napustite ovo mesto! 

          Izvanredno i prijatno mesto uz odličnu hranu, uslugu i vrhunsku vinsku kartu. Kuhinja je koncipirana na spremanju jela koja predstavljaju jedan sasvim nov i savremen pristup kroz gastro dijagonalu balkanske, francuske i italijanske kulinarske tradicije i savremenih trendova.

          Novi ambijent, novi komfor! Mesto u kojem cete spoznati pravo znacenje hedonizma…