Klub-restorani sa živom muzikom

„Terminal 7“

„Terminal 7“ je restoran koji pokušava da duh restorana svetskih metropola donese u naš grad. Smešten u samom centru, ovaj restoran je prava oaza gastronomskih čarolija, kreiranih za svačiji ukus pa i onih najprobirljivijih. Sa svojim urbanim jelovnikom, a pre svega, samom prijatnom atmosferom, restoran „Terminal 7“ spreman je da ugosti i one koji žele samo da sa društvom popiju kafu ali i poslovne ljude čiji sastanci iziskuju diskreciju i intimu.

Restoran „Mademoiselle“

„Mademoiselle“ je doživeo ogromnu ekspanziju, vrlo brzo postao je omiljeno mesto mnogih Kragujevčana, a sve to je direktna posledica toga što sve više ljudi želi da vodi kvalitetan i ispunjen život – onakav kakav svaki čovek zaslužuje, te tragaju za načinima i strategijama koje će im omogućiti da im bude dobro, da budu srećni i zadovoljni. Kvalitet se prepoznaje.

„Square One – lounge & bar“

Sam ambijent je odrađen fenomenalno. Lokal je u samom centru grada. Enterijer je odrađen na svetskom nivou i najbolje je da svratite i uverite se sami kako je arhitekta u ovom slučaju odradio fantastičan posao. Najbolje od svega što je ovo najmirniji i najsigurniji lokal u gradu – svi su nasmejani, atmosfera je topla i prijatna. Dva do tri puta nedeljno ima i muzika uživo u večernjim satima i po komentarima gostiju fenomenalna je i prijatna atmosfera.

Restoran „Komitet 27“

Izvanredno i prijatno mesto uz odličnu hranu, uslugu i vrhunsku vinsku kartu. Kuhinja je koncipirana na spremanju jela koja predstavljaju jedan sasvim nov i savremen pristup kroz gastro dijagonalu balkanske, francuske i italijanske kulinarske tradicije i savremenih trendova.

Restoran „Klub 3“

Vaš susret sa internacionalnom kuhinjom, u nesvakidašnjem ambijentu. 

„Idzuo Sonas Garden“

Kod nas možete probati jedinstvenu hranu u gradu. Tajna je u načinu pripreme mesa i njegovom čuvanju. Uređaj ,,sous – vide‘‘ priprema meso na poseban način. Meso se stavlja u vakum vrećice, zatim u vrelu vodu gde se ravnomerno termički obrađuje, čuvajući sve svoje sokove. Temperatura i vreme spremanja se kreću od 45 do 75 stepeni, u trajanju od 6 do 14 časova u zavisnosti od vrste mesa. Tako pripremljeno meso se vadi iz vrećica, čisti od kostiju, sitno secka i servira u tortilji ili u salati.

Scroll to Top