Pivski i koktel barovi

          „Sputnik 1957“ ponosno nudi preko sto različitih piva, kvalitetan muzički program i prijateljsku atmosferu. Četvrtkom na Beer taskingu pronadjite vaše savšeno pivo!

         „Draft Pub“ u ponudi ima širok asortiman piva, stranih i domaćih, flaširanih i točenih, kao i drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih i hladnih napitaka.

         „Hemingway 2015“ je idealno mesto ako želite da popijete kvalitetnu kafu, ceđene sokove,koktele i vrhunska piva. Preko dana, „Hemingway“ je mirno mesto za neobavezno druženje, preko noći mesto simpatične „clubbing“ varijante uz DJ, rock i pop večeri.

          Ovaj jedinstveni kafe-bar u svojoj ponudi nudi i veliki izbor vina i koktela uz koje ćete uživate i koji će popraviti Vaše raspoloženje nakon još jedne u nizu radne nedelje.

          Specifičnost kluba ogleda se u tome što pratimo sve trendove što se muzičkog odabira tiče, ali i uporedo ostajemo vezani motivima Cube, koja je i bila inspiracija pri otvaranju cluba. Tako se u našem clubu možete susresti sa kubanski uređenim prostorom, slikama Cube, razglednicama, originalnim kubanskim koktelima, originalnim kubanskim tompusima i Havana Club rumom.