Pivski i koktel barovi

„Sputnik 1957“

„Sputnik 1957“ ponosno nudi preko sto različitih piva, kvalitetan muzički program i prijateljsku atmosferu. Četvrtkom na Beer taskingu pronadjite vaše  savršeno pivo!

„Draft Pub“

„Draft Pub“ u ponudi ima širok asortiman piva, stranih i domaćih, flaširanih i točenih, kao i drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih i hladnih napitaka.

„Hemingway 2015“

„Hemingway 2015“ je idealno mesto ako želite da popijete kvalitetnu kafu, ceđene sokove, koktele i vrhunska piva. Preko dana, „Hemingway“ je mirno mesto za neobavezno druženje, preko noći mesto simpatične „clubbing“ varijante uz DJ, rock i pop večeri. 

„Bazar bar“

Ovaj jedinstveni kafe-bar u svojoj ponudi nudi i veliki izbor vina i koktela uz koje ćete uživate i koji će popraviti Vaše raspoloženje nakon još jedne u nizu radne nedelje.

„Buena Vista“

Specifičnost kluba ogleda se u tome što pratimo sve trendove što se muzičkog odabira tiče, ali i uporedo ostajemo vezani motivima Cube, koja je i bila inspiracija pri otvaranju кluba. Tako se u našem кlubu možete susresti sa kubanski uređenim prostorom, slikama Cube, razglednicama, originalnim kubanskim koktelima, originalnim kubanskim tompusima i Havana Club rumom.

„Kumandra“

Ako voliš ukusne koktele i dobru atmosferu, onda je Kumandra pravo mesto za tebe. Lokal je poznat po svojim kreativnim koktelima i autentičnom ambijentu.

„Giulietta“

Vaše novo mesto za predah uz koktel, ili noćni izlazak. Koji osim odlične lokacije, pruža vam divnu atmosferu u jedinstvenom stilu.

Pivnica „Beerokratija“

Na meniju ćemo imati širok izbor craft piva, lokalnih i internacionalnih pivskih brendova, uz posebno odabrane vrste krilaca, sočnih burgera i drugih gastro poslastica koje će vas ostaviti bez daha. A kada je reč o atmosferi, računajte na opuštenu muziku, udobne stolice i šank koji će biti epicentar dobrih priča i smeha.

Scroll to Top