Restorani sa živom muzikom

 Restoran „Mustang“

          Smešten na samom obodu Hipodroma, „Mustang“ želi da Vam ponudi nešto što je retkost u našem gradu: savršen obrok u neverovatnom prirodnom okruženju.

 Restoran „Dvorište“

          Smešten gotovo u centru grada, a ipak poštedjen gradske buke, „Dvorište“ nudi sve ono sto čini savršeni obrok – brižljivo pripremljena jela iskusnih kuvara, prijatan ambijent i vrhunsku uslugu. 

 „Oranica Woodland“

          Kako ne bi zadovoljili samo Vaš apetit, koncept restorana napravljen je tako da funkcioniše u svim sezonskim uslovima pa se tako od sezone do sezone pravi transofmacija od letnje bašte, otvorenog i poluotvorenog tipa za najluđe žurke sa mnogobrojnim poznatim gostima, do zimske sezone kada sve podseća na etno restoran sa stilom i ukusom.

 „Raskućin“

          Vrlo popularan restoran u Kragujevcu koji nudi specijalitete bazirane na dugogodišnjem iskustvu i tradicionalnoj srpskoj kuhinji. „Raskućin“ je restoran sa podužom tradicijom u spremanju specijaliteta. Izuzetna lokacija i simpatičan enterijer čine ovaj restoran omiljenim restoranom mnogih gostiju koji znaju da cene dobar ukus, prijatni ambijent i pristojne cene.

          Naša priča je vrlo jednostavna – želimo da osetite najbolje trenutke provedene kod nas. Iskusni smo i iskreni hedonisti, ali i gurmani. Zato i Vama želimo da pružimo to zadovoljstvo. Kafana „Konoba Akustik“ je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. U njene zidove utkana je tradicija srpskog gostoprimstva, a studio za dizajn, sa arhitektom Acom na čelu, dao joj je dušu osmislivši poseban ambijent, u kome se svako oseća prijatno.

          Mesto provereno dobrog provoda, žive svirke skoro svake večeri, proslava za sve vaše prilike, odlične hrane, i još mnogo toga… Posetite nas!