Restorani sa pogledom na jezero

Restoran „Oranica Woodland“

Kako ne bi zadovoljili samo Vaš apetit, koncept restorana napravljen je tako da funkcioniše u svim sezonskim uslovima pa se tako od sezone do sezone pravi transfomacija od letnje bašte, otvorenog i poluotvorenog tipa za najluđe žurke sa mnogobrojnim poznatim gostima, do zimske sezone kada sve podseća na etno restoran sa stilom i ukusom.

Restoran „Jezero“

Naša misija je da vam ponudimo piće, poslužimo ručak, najbolje što umemo, kao lep gest za dobar dan, za prijatno veče. U prirodnom ambijentu borove šume, probajte specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, družite se sa prijateljima uz muzički program, izvedite decu u šetnju po prirodi.

Restoran „Obala“

Restoran „Dvorište“

Smešten gotovo u centru grada, a ipak pošteđen gradske buke, restoran „Dvorište“ nudi sve ono sto čini savršeni obrok – brižljivo pripremljena jela iskusnih kuvara, prijatan ambijent i vrhunsku uslugu.

Restoran „My Soul“

Bez obzira da li Gružansko jezero posećujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, ljubazno osoblje restorana „My Soul“ izaći će u susret svim Vašim zahtevima i pobrinuće se da doživite iskustvo vredno pamćenja. Pored nesvakidašnje udobnosti i prijatne i opuštajuće atmosfere, jedan od zaštitnih znakova Vašeg boravka jeste i širok spektar ugostiteljskih usluga i pogodnosti u kojima se sigurno uživa!

Scroll to Top