Restorani sa živom muzikom

Restoran „Mustang“

Smešten na samom obodu Hipodroma, „Mustang“ želi da Vam ponudi nešto što je retkost u našem gradu: savršen obrok u neverovatnom prirodnom okruženju.

Restoran „Dvorište“

Smešten gotovo u centru grada, a ipak poštedjen gradske buke, „Dvorište“ nudi sve ono sto čini savršeni obrok – brižljivo pripremljena jela iskusnih kuvara, prijatan ambijent i vrhunsku uslugu.

„Oranica Woodland“

Kako ne bi zadovoljili samo Vaš apetit, koncept restorana napravljen je tako da funkcioniše u svim sezonskim uslovima pa se tako od sezone do sezone pravi  transformacija od letnje bašte, otvorenog i poluotvorenog tipa za najluđe žurke sa mnogobrojnim poznatim gostima, do zimske sezone kada sve podseća na etno restoran sa stilom i ukusom.

„Konoba Akustik“

Naša priča je vrlo jednostavna – želimo da osetite najbolje trenutke provedene kod nas. Iskusni smo i iskreni hedonisti, ali i gurmani. Zato i Vama želimo da pružimo to zadovoljstvo. Kafana „Konoba Akustik“ je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. U njene zidove utkana je tradicija srpskog gostoprimstva, a studio za dizajn, sa arhitektom Acom na čelu, dao joj je dušu osmislivši poseban ambijent, u kome se svako oseća prijatno.

Restoran „Kvart“

Mesto provereno dobrog provoda, žive svirke skoro svake večeri, proslava za sve vaše prilike, odlične hrane, i još mnogo toga… Posetite nas!

Restoran „Ambasador House“

U srcu Šumadije uživajte u luksuzu i gastronomiji francuske i nacionalne kuhinje. Nezaboravni spoj francuske i srpske kuhinje, kojem ćete se vraćati iznova. 

 

Restoran „Dunja“

Dobro prepoznatljiv spoj modernog i rustičnog ambijenta, jedinstvena adresa za stvaranje uspomena uz živu muziku i neverovatnu hranu.

 
Scroll to Top