Restorani

 „Tapas“

          Hedonizam, bez kompromisa. Provereno mesto za uživanje u autentičnoj hrani i ambijentu.

          Restoran „Hazard“ se nalazi u samom centru Kragujevca, na drugom spratu tržnog centra „Radnički“. Ukoliko ste gost grada, restoran sa svojom prelepom terasom, predstavlja mesto sa kog možete početi, ali i završiti upoznavanje Kragujevca. „Hazard“ se transformiše od svetlog i neformalnog tokom dana, do elegantnog i romantičnog u večernjim satima.

          Predivan pogled na grad, učiniće da naš restoran postane Vaše mesto, mesto gde ćete provoditi najprijatnije trenutke. U večernjim satima restoran „Panorama“ se pretvara u romantično mesto, pa večera uz sveće i pogled na svetlima obasjan Kragujevac, dovoljan su motiv da često budete naši gosti.

Restoran „Koš“ (renoviranje)

          Romantičan i miran, okružen prirodom, restoran „Koš“ predstavlja mesto predaha i gastro ugođaja.Prijatna atmosfera, fini žamor ispunjenog restorana uz korektne cene a visokih profesionalnih standarda čine ovaj restoran idealnom lokacijom bez obzira da li ste za piće, poslasticu, kratak ili duži obrok.

          Restoran „Kano“ smešten je u jako prijatnom ambijentu u centru Kragujevca, a pre svega je prepoznatljiv po hrani divnog ukusna. Inspiracija za restoran je došla isključivo iz ličnog iskustva sa mediteranskom i azijskom kuhinjom, to jest života u zemljama Mediterana i jugoistočne Azije.Specifičnost ovog restorana je što u njemu možete probati kombinaciju ova dve svetski popularne kuhinje.

 Restoran „Jezero“

          Naša misija je da vam ponudimo piće, poslužimo ručak, najbolje što umemo, kao lep gest za dobar dan, za prijatno veče. U prirodnom ambijentu borove šume, probajte specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, družite se sa prijateljima uz muzički program, izvedite decu u šetnju po prirodi.

 „Plato di Centro“

          Kod nas se može uživati u neobaveznom ispijanju savršene kafe, isto tako savršenoj hrani i poslasticama. Mogu se organizovati privatni ili poslovni ručkovi i večere, kao svaka druga okupljanja , u bilo koje svrhe. Zadovoljstvo nam je da vam budemo na usluzi. Ovo je mesto za sve sladokusce, hedoniste, gurmane u pravom smislu te reči. Dobrodošli.

 Restoran „Zelengora“

          Enterijer restorana je arhitektonski i dizajnerski tako koncipiran da gosti istinski osete duh Italije u sred Kragujevca, baš kao u Rimu, Milanu, Veneciji… Hrana sa izvanrednim kombinacijama različitih ukusa, salate, čije će Vas bogatstvo boja, vitamina i dresinga iznenaditi, paste i sosovi koji će dirnuti i najprefinjenija čula ukusa, bogat asortiman kvalitetnih vina iz najpoznatijih svetskih regija, savršene kafe, dezerti koji će zatvoriti taj čarobni krug, učiniće da se osećate posebnim i zadovoljnim. Restoran „Zelengora“ nudi Vam da pored izvanredne hrane i uživanje uz muziku.

          Restoran „Regent“ se nalazi u Kragujevcu. Ukus tradicije u modernom zalogaju! Provedite dan u divnom ambijentu naše bašte! Restoran „Regent“ vam nudi širok spektar domaćih i stranih specijaliteta. Vaš „Regent“ !

 Restoran „Neptun“

          Restoran „Neptun“ specijalizovan za rečnu i morsku ribu, sa iskustvom dugim 18 godina. Prijatan ambijent za poslovne, kao i porodične ručkove i večere.

 

       „District 034“ je ugostiteljski objekat koji ima šta da Vam ponudi. Nalazi se, takoreći u centru grada, a ipak dovoljno izdvojen da Vas spasi od gradske buke, i pruži vam predah. S vremena na vreme vikendom uveče zvuci starogradske muzike dodatno doprinose užitku u ambijentu. „District 034“, pored svakodnevnih usluga, nudi i poseban prostor i meni za Vaše ili dečije proslave.

 Riblji restoran „ Eko plus Ždraljica”

          Restoran u kome možete doživeti prijatne trenutke nadomak grada u mediteranskom ambijentu sa bogatom ponudom specijaliteta od ribe i profesionalnom uslugom.

          Svi putevi vode u Rim, a mi vas vodimo nezaboravnim putem kroz idealan spoj italijanske kuhinje, vina i ambijenta.