Restorani

„Tapas by Manufaktura“

Hedonizam, bez kompromisa. Provereno mesto za uživanje u autentičnoj hrani i ambijentu.

„Hazard Kitchen&Bar“

Restoran „Hazard“ se nalazi u samom centru Kragujevca, na drugom spratu tržnog centra „Radnički“. Ukoliko ste gost grada, restoran sa svojom prelepom terasom, predstavlja mesto sa kog možete početi, ali i završiti upoznavanje Kragujevca. „Hazard“ se transformiše od svetlog i neformalnog tokom dana, do elegantnog i romantičnog u večernjim satima.

Restoran „Panorama“

Predivan pogled na grad, učiniće da naš restoran postane Vaše mesto, mesto gde ćete provoditi najprijatnije trenutke. U večernjim satima restoran „Panorama“ se pretvara u romantično mesto, pa večera uz sveće i pogled na svetlima obasjan Kragujevac, dovoljan su motiv da često budete naši gosti.

Restoran „Kano“

Restoran „Kano“ smešten je u jako prijatnom ambijentu u centru Kragujevca, a pre svega je prepoznatljiv po hrani divnog ukusna. Inspiracija za restoran je došla isključivo iz ličnog iskustva sa mediteranskom i azijskom kuhinjom, to jest života u zemljama Mediterana i jugoistočne Azije. Specifičnost ovog restorana je što u njemu možete probati kombinaciju ova dve svetski popularne kuhinje.

„Plato di Centro“

Kod nas se može uživati u neobaveznom ispijanju savršene kafe, isto tako savršenoj hrani i poslasticama. Mogu se organizovati privatni ili poslovni ručkovi i večere, kao svaka druga okupljanja , u bilo koje svrhe. Zadovoljstvo nam je da vam budemo na usluzi. Ovo je mesto za sve sladokusce, hedoniste, gurmane u pravom smislu te reči. Dobrodošli.

Restoran „Zelengora“

Enterijer restorana je arhitektonski i dizajnerski tako koncipiran da gosti istinski osete duh Italije u sred Kragujevca, baš kao u Rimu, Milanu, Veneciji… Hrana sa izvanrednim kombinacijama različitih ukusa, salate, čije će Vas bogatstvo boja, vitamina i dresinga iznenaditi, paste i sosovi koji će dirnuti i najprefinjenija čula ukusa, bogat asortiman kvalitetnih vina iz najpoznatijih svetskih regija, savršene kafe, dezerti koji će zatvoriti taj čarobni krug, učiniće da se osećate posebnim i zadovoljnim. Restoran „Zelengora“ nudi Vam da pored izvanredne hrane i uživanje uz muziku.

Restoran „Regent“

Restoran „Regent“ se nalazi u Kragujevcu. Ukus tradicije u modernom zalogaju! Provedite dan u divnom ambijentu naše bašte! Restoran „Regent“ vam nudi širok spektar domaćih i stranih specijaliteta. Vaš „Regent“ !

Restoran „Neptun“

Restoran „Neptun“ specijalizovan za rečnu i morsku ribu, sa iskustvom dugim 18 godina. Prijatan ambijent za poslovne, kao i porodične ručkove i večere.

Restoran „District 034“

„District 034“ je ugostiteljski objekat koji ima šta da Vam ponudi. Nalazi se, takoreći u centru grada, a ipak dovoljno izdvojen da Vas spasi od gradske buke, i pruži vam predah. S vremena na vreme vikendom uveče zvuci starogradske muzike dodatno doprinose užitku u ambijentu. „District 034“, pored svakodnevnih usluga, nudi i poseban prostor i meni za Vaše ili dečije proslave.

Restoran „Krčma“

Restoran „Krčma“ radi već četvrtu godinu, sada pod nazivom „Krčma Nova“. Nalazi se na magistralnom putu Kragujevac-Čačak, u naselju Korićani. „Krčma“ kao firma podrazumeva restoran nacionalne hrane, banket salu za sve vrste proslava i sobe za izdavanje. Akcenat je stavljen, pre svega, na kvalitet hrane, kao i pripreme iste, kvalitet usluge i higijene, za koju se trudimo da bude na zavidnom nivou. Posebnu pažnju pridajemo teletini i jagnjetini ispod sača koji su specijalitet naše kuhinje.

Restoran „Di Trevi“

Svi putevi vode u Rim, a mi vas vodimo nezaboravnim putem kroz idealan spoj italijanske kuhinje, vina i ambijenta.

Restoran „Crown“

Spoj modernog ambijenta i raznovrsne kuhinje ispuniće sva Vaša čula.

Restoran „Toro“

Pored T(tako) O(originalnog) R(restorana) i O(opuštajuće) A (atmosfere), pobrinuli smo se da za svakog bude ponešto. Od dečijeg menija, hladnih, toplih predjela, srpskih i internacionalnih specijaliteta,dezerta do vina iz različitih krajeva sveta. Sa uživanjem proslavite rođendane, korporativna dešavanja ili poslovne sastanke, jer sve je naša briga. Naša priča je tek počela i nastavljamo da je pričamo zajedno sa vama.

 

Restoran „La Skadarlia“

Prijatan ambijent i vrhunska hrana. Mesto gde vaša priča dobija nove boje, gde se rađaju nezaboravna prijateljstva.

 

Restoran „Gastro Rooftop“

Gastro Rooftop: Mesto gde se gastronomija uzdiže do neba! Uživajte u vrhunskim specijalitetima, osvežavajućim pićima, prijatnom ambijentu i panoramskom pogledu koji oduzima dah. Dobrodošli na gastronomski vrhunac! 

 
Scroll to Top