Hoteli

Hotel „Kragujevac“ ****

Hotel „Nova Sicilijana doo“

U strogom centru grada, u neposrednoj blizini svih glavnih znamenitosti i atrakcija naslonjen na glavnu pešačku zonu, nalazi se hotel „Kragujevac“, kategorisan sa 4 zvezdice. Pored lokacije, veliku prednost hotela čini i sopstveni parking kapaciteta do 40 parking mesta, kao i podzemna garaža kapaciteta 20 parking mesta, takođe posedujemo i dva punjača za električna vozila. Hotel raspolaže sa 72 moderno opremljene smeštajne jedinice, poseduje dva restorana, lobi bar, konferencijske sale, parking i recepciju koja radi 24h. Uživajte u fantastičnom pogledu na grad i okolinu sa jedinog panoramskog restorana u Kragujevcu, do koga stižete panoramskim liftom. Nalazimo se u neposrednoj blizini auto-puta, što dodatno olakšava boravak poslovnim ljudima. Bilo da ste ovde zbog poslovnih obaveza, konferencija ili ličnog usavršavanja, posvećeni smo tome da se na svakom koraku kod nas osećate prijatno.

Hotel „Zelengora“ ***

Hotel „Zelengora“ je zdanje očuvane lepote prošlih vremena i duha. Nalazi se u strogom gradskom jezgru, spajajući dve izuzetno dinamične pešačke zone u kojima se odvija intenzivan društveni i poslovni život grada. Jedan je od najstarijih hotela u Srbiji, sa tradicijom dugom preko 120 godina. Prema nivou opremljenosti, smeštajni kapaciteti spadaju u kategoriju sa četiri zvezdice.

Hotel „Industrial 1853“

„Industrial 1853“ pleni svojim izgledom sa specifičnim industrijskim senzibilitetom, čiji je dizajn inspirisan industrijskim nasleđem Kragujevca, nekada najvećim industrijskim gigantom na Balkanu, sa željom da se na originalan način sačuva vredno iz prošlosti.

Hotel „Central Lux“

Hotel „Central Lux“ nalazi se na mirnoj lokaciji u samom centru Kragujevca. Objekat poseduje bar sa terasom i pogledom na vrt. Gostima je u okviru objekta na raspolaganju besplatan Wi-Fi. Besplatan privatni parking dostupan je uz prethodni zahtev. Na raspolaganju su flat-screen TV sa kablovskim kanalima, kao i laptop i CD plejer. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje gde se možete opustiti nakon ispunjenog dana, a neke poseduju terasu ili balkon. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo.

Garni hotel „Ema“ ****

Ovaj opušteni hotel se nalazi u prometnoj ulici u stambenom kvartu i udaljen je 2 km od Narodnog muzeja u Kragujevcu i železničke stanice. Jednostavne sobe imaju televizore sa ravnim ekranom, mini barove i sefove. Sobe i apartmani više klase imaju još i čajne kuhinje, terase i/ili oblasti za sedenje sa sofama.

Hotel „Rubicon“ ****

Кomforne i luksuzne sobe u savremenom ambijentu „Rubicon“ hotela su savršeni izbor za ljude koji borave u Kragujevcu kako poslovno, tako i turistički. Hotel je udaljen 300 m od samog centra Kragujevca, pešačke zone i kulturno-istorijskog jezgra grada „Rubicon“ hotel predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje kako poslovnim ljudima tako i turistima koji dolaze u Kragujevac.

Hotel „Ženeva Lux“ ****

Hotel „Ženeva Luks“ se nalazi preko puta Pravnog i Ekonomskog fakulteta. Poseduje sopstveni parking sa garažom i video nadzorom, fitnes i spa centar. Sve smeštajne jedinice su luksuzno opremljene i poseduju računare, bežični internet, LCD televizore sa DVD sistemom, mini bar, sef, centralnu klimatizaciju, kupatila sa đakuzi kadama i tuš kabinama, fenom i kozmetikom za ličnu higijenu.

Hotel „Šumarice“ ***

Hotel „Šumarice“ je reprezentativan hotel čija lepota osvaja na prvom koraku. Od centra grada udaljen je tri kilometra i smešten u srcu spomen-parka. Sagrađen u tradicionalnom stilu šumadijske arhitekture, u očuvanoj prirodi i dubokoj tišini listopadne i četinarske šume, predstavlja idealno mesto za odmor i rekreaciju, ali i za poslovne susrete, simpozijume, seminare, savetovanja i porodična slavlja.

Garni hotel „Radović“ ***

Garni hotel „Radović“ se nalazi na glavnom putu pravca Kragujevac – Gornji Milanovac, u naselju Šumarice. Hotel je manjeg kapaciteta, a sve sobe su moderno opremljene i poseduju: kablovsku i satelitsku TV, bežični internet, telefon, klima uređaj, mini bar, sopstveno kupatilo sa standardnom opremom, fen, SOS alarm… U sklopu hotela je i klimatizovan restoran kapaciteta do 100 mesta, a tokom leta je aktuelna i bašta sa više od 50 mesta.

Garni hotel „King“

U Hotelu King je sve podređeno onima koji dođu, vođeni potrebom da nađu mir, dobar odmor ili željom da vrate energiju. Gostima pružamo kompletnu uslugu, uz punu pažnju ljubaznog osoblja.U ponudi su prenoćište sa doručkom, prenoćište bez doručka, kao i dnevni odmor, po veoma pristupačnim cenama i to u sobama koje su opremljene po standardima sa svim pratećim pogodnostima.

Izvanredan odnos cene i kvaliteta i usluga je ono što ga čini prepoznatljivim i uspešnim dugi niz godina. Da li ste došli turistički, kod prijatelja, ili na poslovni kongres, Garni hotel King ispuniće sva Vaša očekivanja, počeviši od odlične lokacije. Ukoliko želite da se osećate kao kod kuće posetite Garni hotel King.

Garni hotel „Viva“

Garni hotel „Viva“ je novoizgrađeni luksuzni objekat, porodično vođen, koji se nalazi u najelitnijem delu grada Kragujevca u ulici Vojvode Mišića 1. U ponudi su nam usluge prenoćišta sa doručkom inspirisan domaćom kuhinjom. Viva pruža smeštaj u 9 luksuznih soba i 2 ekskluzivna apartmana. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne, dok su apartmani četvorokrevetni, i sve smeštajne jedinice su opremljene da zadovolje potrebe najzahtevnijih gostiju.

Garni hotel „Anđelika“

Garni hotel „Anđelika“ smešten je u centru Kragujevca, u ulici Luja Pastera, broj 13. Hotel postoji od 2007. godine, a unutrašnjost je nameštena u stilu starih gradskih kuća salonskog tipa. Poseduje 14 soba u lux i standard stilu. Nudi klimatizovane sobe, besplatan bežični internet, telefon i besplatan parking koji je pod video-nadzorom 24 sata dnevno. Sve sobe sadrže LCD TV sa D3 mini uređajem, sef, mini-bar i radni sto. Svaka smeštajna jedinica ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Scroll to Top